DVD:t, Blu-ray:t, CD:t, ja pelit edullisesti ilman postikuluja Play.com -verkkokaupasta

Tarjouksen saamat äänet0
Tarjouksen saamat äänet0

Tällä kertaa ulkomaisista, edullisista ostospaikoista on esittelyvuorossa Elokuviin, musiikkiin ja peleihin erikoistunut Play.com. Play.com -verkkokaupan erikoisuus on, että tämä pitää päämajaansa Jerseyn saarella, joka on itsehallintoisen luonteensa antiosta verovapaa-alue, vähän niin kuin Suomen Ahvenanamaa.

Suomalaiseen hintatasoon verrattuna Play.com -verkkokaupasta löytyy muiden muassa erittäin edullisia Blu-ray tarjouksia, joissa hyviä teräväpiirtoelokuvia irtoaa jo reilusti alle 10 eurolla!

Play.com -verkkokaupassa kaikki tuotteet toimitetaan ilman erillisiä postikuluja. Voit siis mainiosti tilata kaupasta vaikkapa kolmen euron DVD-elokuvia kerrallaan, kun satut tällaiseen törmäämään. Maksaminen kaupassa onnistuu turvallisesti millä tahansa luottokortilla ja toimitusajat kaupasta Suomeen ovat tavallisesti alle viikon tilauksesta.

Vaikka Play.com -verkkokaupasta tilattavista tuotteista pitäisi periaatteessa maksaa Suomessa arvonlisävero, niin kun toimitettujen tuotteiden arvo on alle 45 euroa, niin tullin linja on, että näistä ei tarvitse veroa maksaa.

Linkki Play.com -verkkokauppaan

Kommentoi ensimmäiseksi

Jätä vastaus

Tarjoussivut
Logo
Rekisteröi uusi tili
Nollaa salasana
Vertaile kohteita
  • Kaikki yhteensä (0)
Vertailla
0