Espresson tekeminen kotona Sage Barista Express koneella

Tarjouksen saamat äänet+1
499,00 € 699 € Käytä tarjous!
Tarjouksen saamat äänet+1
499,00 € 699 € Käytä tarjous!

Espresson tai espresso pohjaisten kahvijuomien kuten latten ja cappucinon tekeminen kotona onnistuu näppärästi tällä Sagen espressokoneella joka on nyt mahtavassa alennuksessa.  Kahvikoneessa on integroitu kahvimylly joka jauhaa kahvipavut tuoreena espresson vaatimaksi todella hienoksi, lähes puuterimaiseksi. Kahvimyllyssä on karkeusasteensäätö jotta saat kahvista irti juuri ne mauat jotka haluat. Barista Expressin etu halvempiin espressokoneisiin on painemittari keskellä laitetta, josta näet että pavut on jauhettu ja asetettu portafilteriin sillä tavoin, että paine nousee espresson noin 9 barin paineseeseen saakka.

Mikäli haluat juoda maitopohjaisia juomia niin mukana tulee myös maidonvaahdotintikku ja lämpömittarilla varustettu kippu maidon vaahdottamiseen. Lämpömittaria seuraamalla näet helposti onko maito lämmennyt tarpeeksi ja vältät esim. kauramaidon eroamisen ylikuumenemisen myötä. Tähän asti olen itse päässyt, mutta minun kahvitaide on vielä surkealla tasolla. Noh, ainakin olen jo useamman kahvilan tasolla kahvinin kanssa lyhyen treenijakson jäljiltä.

Sage The Barista Express on tälläinen all in one paketti, joka ei tarvi lisälaitteita joten tarvit vaan lisäksi vain kahvipavut. Tämä on loistava lahja kahvista innostuneelle kaverille tai puolisolle.

Kommentoi ensimmäiseksi

Jätä vastaus

Tarjoussivut
Logo
Rekisteröi uusi tili
Nollaa salasana
Vertaile kohteita
  • Kaikki yhteensä (0)
Vertailla
0