Lahjaideat viinin ystävälle

Tarjouksen saamat äänet0
Tarjouksen saamat äänet0

Suurin osa meistä nauttii viiniä useamman kerran kuukaudessa. Viiniä kuluu myös juhlissa ja illallisen äärellä eli viini on osa päivittäistä elämäämme. Täten viini liittyvät tuotteet ovat useimmille meistä hyödyllisiä lahjoja tai niistä aiheutuvat hupaisat hetket ovat helposti jaettavissa pullon äärellä. Keräsimme alle listan erilaisia lahjaideoita, joiden seasta löytyy varmasti jotain kaikille viinin juojille.

Työkalut ja varusteet

Vinalito viinin ilmaaja eli dekantteri

Kaikille on tuttua, että viini maistuu paremmalta ilmattuna, mutta tämä pääsee usein unohtumaan, kun on kiire avata pullo ja päästä viinin kimppuun. Vinalito viinin ilmaajalla viini ”kurlaantuu” mekanismin sisällä ja viini on ilmattu sekunneissa. Tämä on varma tapa parantaa viinihetkiä.

Viinikarahvin puhdistuskuulat

Mikäli ilmauksen hoitaa karahvilla niin karahvin sisälle jää helposti viinitahroja joista on vaikea päästä eroon. Näillä puhdituskuulilla dekantterin puhdistus helpottuu merkittävästi.

Lasit

Riedel O Riesling -valkoviinilasi 6 kpl paketti

Laadukas lasi on mukava pitää kädessä ja näyttää kaapissa maatessaankin kauniilta. Riedelin laadukkaat lasit ovat tehneet omistajistaan iloisia jo 265 vuoden ajan.

Riedel Vinum Cabernet 6 lasin Bonuspakkaus

 

Riedel Vinum sarjasta löytyy oma lasimuoto jokaiselle viinirypäleelle. Mikäli lahjan vastaanottajalla on suosikkiviinilajike, kuten Cabernet tai Riesling niin mikä olisi parempi lahja kuin juuri tätä rypälettä varten suunniteltu lasi?

Hupituotteet

Pullopuzzle viinipullo pulma

Laadukas viinipullo on loistava lahja, mutta joskus ne tulee juotua liian hätäisesti. Tämä viinipullo pulma on pidentää viinipullosta saatua iloa lukitsemalla sen puzzlen sisään. Ei hätää. Purkamisohjeet löytyvät YouTubesta eli pullo ei jää ikuisesti jumiin.

Scratch Off Bucket List Viini

Viininystävänä on halu juoda kaikkia maailman eri laatuja viinistä, mutta tietyn pullomäärän jälkeen on vaikea pysyä kärryillä mitä kaikkea on tullut juotua ja mitä on juomatta. Tämä kätevä lista auttaa pysyymään kärryillä 100 erilaiseen viiniin saakka.

Bar Amigos 3 in 1 tukaani tarjoilijan pullonavaaja

Hauskan näköinen tukaani pullonavaaja tekee jokaisesta pullon avauksesta hauskan hetken ja sen voi jättää koristamaan keittiötä. Pullonavaaja toimii toki myös olut pulloihin.

XXL viinilasi, 750 ml

Tähän koomisen isoon viinilasiin mahtuu kokonainen viinipullollinen viiniä kerralla. Tällä voit tehdä vaikutuksen ystäviin tai välttää viinilasin jatkuvaa täyttämistä.

Kirjallisuus

Viinitollon käsikirja

Viinistä voi oppia myös lukemalle, eikä vain kenties perinteisellä ja hauskemmalla tavalla eli juomalla lisää. Tämä kirja on kohdistettu henkilöille joita viini kiinnostava, mutta viinisnobeilu ei kiinnosta. Kirja on kevyttä luettavaa eli sopii juhlatunnelmaan.

Kommentoi ensimmäiseksi

Jätä vastaus

Tarjoussivut
Logo
Rekisteröi uusi tili
Nollaa salasana
Vertaile kohteita
  • Kaikki yhteensä (0)
Vertailla
0