Lahjaideat ystävänpäivä 2022

Tarjouksen saamat äänet0
Tarjouksen saamat äänet0

Ystävänpäivä tekee taas tuloaan ja se vietetään jälleen 14. Helmikuuta.  Ystävänpäivän perinteet ovat muuttuneet viime vuosina, kun päivä on alkanut muistuttamaan yhä enemmän jenkkien Valentine’s Day perinteitä. Alta löytyy romanttisia ja ei-romanttisia lahjoja eli jotain kaikille.

poikaystävätyyny

Poikaystävätyyny

Sinkkuna nukkuessa voi tulla ikävä öisiä halauksia ja turvallisuuden tuntua. Poikaystävätyyny on suosittu ratkaisu tähän ongelmaan ja onkin ollut ystävänpäivän klassikkolahja jo useamman vuoden ajan. Loistava idea hieman humoristisempana lahjana kaverille.

Harva asia sopii ystävänpäivään yhtä hyvin kuin punaviini ja harva asia tekee punaviinille yhtä hyvää kuin ilmaus. Viini-ilmaajalla nostat ystävän kanssa nautin pullon punkkua uudelle tasolle

Pitkäkestoista ystävyyttä tulee julkistaa lyhyt ikäisen ruusun sijaan pitkäkestoisella kristalliruusulla. Kristalliruusu sopii lahjaksi myös meille joiden kyvyt viherpeukaloina ovat….rajalliset

Mikä on hienompaa kuin illallinen mukavassa juttu seurassa? Juttu seura oikeesti hyvän fine dining ruoan parissa. Offerillan kautta löytyy useimmiten vielä hyviä diilejä hienoihin ravintoloihin jolloin kustannukset pysyvät kurissa.

Suomessa juodaan tunnetusti enemmän kahvia kuin missään muualla maailmassa. Täten suurin osa meistä arvostaa kahvipakettia lahjana. Keskellä talvea lämmintä kahvikuppia osataan arvostaa yhä enemmän lahjana.

Olen kuullut, että lahjaideoiden puuttuessa voi naiselle ostaa aina vaikkapa lahjakortin kylpylään sillä kukaan ei ole vihainen ilmaisen kylpyläviisitin jälkeen. Offerillasta löytyy aletarjouksia kaikkiin hyvinvointipalveluihin jolloin käynti hierojalla tai kylpylässä ei tyhjennä lompakkoa.

Hyvä kirja on aina hyvä ja hyödyllinen lahja. Mikäli kirjat eivät innosta niin kenties päiväkirja jolla on todistettuja positiivia vaikutuksia mielialaan olisi hyvä vaihtoehto.

Kommentoi ensimmäiseksi

Jätä vastaus

Tarjoussivut
Logo
Rekisteröi uusi tili
Nollaa salasana
Vertaile kohteita
  • Kaikki yhteensä (0)
Vertailla
0