Oikeasti parhaat ja oikeasti ilmaiset freeware -hyötyohjelmat netissä

Tarjouksen saamat äänet0
Tarjouksen saamat äänet0


Kuva Flickr käyttäjältä orsorama

Keskiverto-bittinikkarilla tulee harva se viikko vastaan tilanteita, jolloin koneelle pitäisi asentaa uutta hyötysovellusta. Koska netti on pullollaan freeware -soveluksia (eikä sovelluksen maksullisuus välttämättä tee tästä ilmaista versiota parempaa), on sutjakkain ratkaisu tavallisesti etsiä netistä sopiva ilmainen softa, ja asentaa tämä koneelle.

Vaikka ratkaisu sinällään kuulostaa simppeliltä, niin ratkaisu ei valitettavasti käytännössä ole aina näin yksinkertainen. Googlaamalla malliin ”best free …” voit olla melko varma että ensimmäinen hakutulos kuuluu todennäköisemmin satunnaiselle, hakukoneoptimointia taitavalle sovelluskehittäjälle, kuin oikeasti parhaalle ohjelmistolle. Useat itseään ilmaiseksi mainostavat sovellukset ovat myös todellisuudessa maksullisia shareware -ohjelmia, eivätkä oikeasti ilmaisia. Pahimmassa tapauksessa ilmaista ohjelmaa etsiskelevä saattaa tietämättään jopa asentaa koneelleen viruksia tai vakoiluohjelmia sisältäviä sovelluksia.

Netti on myös pullollaan artikkeleita, jotka lupaavat suositella parhaita ilmaisia sovelluksia. Nämä sivustot ovat kuitenkin harmillisen usein amatöörien laatimia, eikä näitä välttämättä ole päivitetty vuosikausiin. Yksi tällainen lähde on jo pitkään kuitenkin noussut ylitse muiden, nimittäin ”Gizmo’s freeware” -sivusto. Gizmo’s freeware on kattava listaus netin hyötyohjelmista, jossa listattujen ohjelmien valinnat on myös hyvin perusteltu. Listaa lisäksi päivitetään viikoittain, joten mikäli haet parasta ilmaista kuvankäsittelysovellusta tänään, niin löydät sivuilta aina ajantasaisen kannanoton asiaan. Sivustolle listatut  ohjelmat ovat myös oikeasti ilmaisia sovelluksia, eikä ohjelmien mukana tulevia haittaohjelmia tarvitse pelätä!

Gizmo’s freewaren hyötyohjelmat löytyvät osoitteesta techsupportalert.com

Kommentoi ensimmäiseksi

Jätä vastaus

Tarjoussivut
Logo
Rekisteröi uusi tili
Nollaa salasana
Vertaile kohteita
  • Kaikki yhteensä (0)
Vertailla
0