Tilaa Apple iPod touch ja muuta elektroniikkaa edullisemmin Englannista

Tarjouksen saamat äänet0
Tarjouksen saamat äänet0

Verkkokauppa Amazon on jo pitkään ollut elokuvien ja kirjojen keräilijöiden suuressa suosiossa edullisena ja laajavalikoimaisena ostopaikkana. Aivan hiljattain Amazon -verkkokaupan brittihaara Amazon.co.uk* on laajentanut saarivaltakunnan ulkopuolelle toimitettavien tuotekategorioiden kirjoa, alkaen toimittamaan myös elektroniikkaa koko Euroopan laajuudelle. Kun tähän ynnätään Englannin punnan edelleenkin alhaisena pysynyt kurssi, on Amazon -verkkokaupasta tullut erittäin varteenotettava vaihtoehto elektroniikan ostopaikkaa hakiessa.

Esimerkkinä otettakoon Applen iPod -soittimet*. Esimerkiksi Applen iPod touch soittimen saa Amazon.co.uk -verkkokaupasta tilattua jopa 100 euroa edullisemmin, kuin mitä soittimen saa Suomalaisista verkkokaupoista. Esimerkiksi 8 gigatavun versio* iPod touch soittimesta maksaa suomessa euron vaille 200, mutta Amazonista tämän saa tilattua jo 160 euron hintaan. Lähes tulkoon sadan euron säästöön päästään kun ollaan ostamassa soittemen 64 gigan versiota*, joka Suomessa maksaa jo 400 euroa, mutta briteistä tilattuna ainaoastaan hieman yli 300 euroa.

Applen ipod -soittimet Amazon.co.uk -verkkokaupassa*

(ps. Viimeisenä vinkkinä loppuun mainittakoon, että tilausta viimeisteltäessä ei kannata käyttää Amazonin tarjoamaa eurokurssia, vaan ennemmin antaa luottokunnan hoitaa kurssimuunnos punnista euroiksi. Amazonin tarjoama muunnoskurssi on nimittäin yksinkertaisesti surkea!)

Kommentoi ensimmäiseksi

Jätä vastaus

Tarjoussivut
Logo
Rekisteröi uusi tili
Nollaa salasana
Vertaile kohteita
  • Kaikki yhteensä (0)
Vertailla
0